Sandra Svensson!

Helgen#

Hola, vet att jag inte har bloggat på ett tag men det har inte funnits någon tid typ.

I fredags såg ni ju att jag gymmade körde ett hårt legday pass med Vendela, sen skrev Adrienne om inte någon var suger på Spicy kväll, men det blev tillslut en sleep over så jag, Hanna, Vendela sov hemma hos Adrienne. På lördagen så drog jag och Adrienne till gymmet och körde bicep/tricep och rygg sen åkte hem till Adrienne och fixade mig innan jag tog bussen till min kusin som fyllde 11 år!

Kom hem ganska sent och fixade lite här hemma då vi gör om vårat träningsrum så hjälpte till lite där, och på söndagen åkte jag och min familj till Täby centrum och shoppade lite eller det enda jag köpte var ett par svarta byxor från Mango och min klänning som jag ska ha på middagen med klassen innan skolavslutningen. Skönt att ha den klar nu har jag bara skolavslutningsklänningen och skor kvar!

Och igår måndags så var det dax för skola igen vilket suger, men efter skolan mötte jag upp Vendela och Adrienne för ett pass på gymmet. Dock så var det fullt med folk på gymmet, det är det värsta som finns. Alla saker var upptagna och man kunde knappt röra sig utan att gå in i någon typ.

Idag så har jag "pluggat" inför matteprovet vi ska ha imorgon, lite nervös men det ska nog gå bra!

Snart så ska jag iaf iväg på träning, men vi hörs!

14 april 2015 17:01 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas