Sandra Svensson!

Tbt: VM i Norge

Det är ju ändå torsdag så vad passar inte bättre än lite Throwback!

För några veckor sedan var jag i Norge och tävlade och jag var först lite nervös då det skulle bli min andra tävling och Vm, ni hör ju på namnet så jag var lite nervös. Men jag tackade ja ändå och tänkte lite det får gå som det går, får ju ändå lite erfarenhet vilket är bra. Men det var inte Karatens största VM utan det finns olika stilar inom Karate och det var min stil som hade ett Vm. Så det var verkligen inte största VM!

Åkte upp med min familj på fredagen och vi var väll framme runt 12 på natten, vi checkade in på hotellet eller Karatehotellet som det kallades då alla länder bodde där. 

På lördagen tävlade inte jag men mina "lag" kompisar gjorde det så sprang runt tog lite bilder, och lallade runt lite haha.

Sen på söndagen tävlade jag och tyvärr var det inte så måmnga länder med det var bara 13 länder med och det var inte så många i min grupp eller vi va 3 st. Men det gick mycket bättre än min första tävling då det blev 8-0 direkt till dom andra tävlarna. Här blev det mer jämt men 2-0 och 3-1 så jag är nöjd. Tog min första poäng ever i en tävling och mina första varningar haha.

// Två bilder från när jag mötte en från Frankrike //

// En bild från mattan // Såhär gick jag unt 90% av tiden, overalljacka och springtights //

// Två bilder från min snap //

// Bild från prispallen (borde bli bättre på att hålla upp flaggan) // Agerade fotograf och killarna modeller ;) //

// Bästa killarna // Bästa truppen från bästa klubben //

// Självklart hängde vi på hotellets gym //

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas